برگزاری وبینار آموزشی دو روزه "مداخله در شکست عاطفی"

21 11 2021
کد خبر : 3954538
تعداد بازدید : 479

مرکز مشاوره دانشگاه گیلان یک دوره وبینار آموزشی دو روزه "مداخله در شکست عاطفی" در تاریخ 29 و 30 آبان 1400 برای دانشجویان رشته¬های روان¬ناسی و مشاوره استان برگزار کرد. شکست عاطفی اتفاقی دردناک و ناراحت کننده است که ممکن است افراد با سنین مختلف را درگیر کند، اضطراب و استرس زیادی را به دنبال دارد که موجب اثر گذاشتن بر کلیه ابعاد شخصیتی و کاهش کیفیت زندگی افراد  شده و مشکلات عدیده ای را در زمنیه کیفیت خواب، احساس ناامیدی، غم، پریشانی های هیجانی و عزت نفس به وجود می آورد. اما موضوع مهم پس از تجربه شکست عاطفی، نحوه بازسازی روحی و روانی شخص آسیب دیده از این اتفاق هست. سپس خانم دکتر رویا بالازاده مدرس این دوره، به اهداف کلی و مرور برنامه های این دو روز پرداختند. در روز اول به سرفصلهای اهداف مداخله در شکست عاطفی، تصمیم گیری برای قطع رابطه و مداخلات مربوط به مرحله اول شکست عاطفی اشاره شد و در روز دوم این دوره آموزشی نیز به چهار مرحله بعدی مداخلات مطرح شده اشاره گردید. ایشان در پایان به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ دادند.


دسته بندی | برچسب :
خبرها

خبر های مهم

Asset Publisher

19 08 2025

کارگاه آموزشی با عنوان «پیشگیری و مداخله در بحران خودکشی در محیط دانشگاه» ویژه کارمندان حراست در خوابگاه ها و کارمندان اداره خوابگاه‌های دانشگاه

کارگاه آموزشی با عنوان «پیشگیری و مداخله در بحران خودکشی در محیط دانشگاه» ویژه کارمندان حراست در خوابگاه ها  و کارمندان اداره خوابگاه‌های دانشگاه، روز سه‌شنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۴ در سالن مشاوره گروهی مرکز مشاوره و سبک زندگی با تدریس دکتر غلامرضا دریای لعل دکتری روان‌شناسی عمومی و عضو کمیته پیشگیری و مداخله در بحران خودکشی، برگزار گردید.   در ابتدا بعد از ارائه آمار خودکشی در جمعیت عمومی و  جمعیت دانشجویی،  بر اهمیت و ضرورت پیشگیری و مداخله در بحران خودکشی دانشجویان تاکید شد و در ادامه به بررسی  عوامل اجتماعی، فردی و روانشناختی خودکشی با تاکید برکاربرد نظریات  جامعه شناسی و روان شناسی معاصر بحث و گفتگو شد.و در نهایت بر  چگونگی شناسایی و برخورد با دانشجویان در معرض خطر(دانشجویان دارای افکار خودکشی) ولزوم حمایت از آنان تاکید گردید.