FA EN

مسابقه پیام مشاور مرکز مشاوره به مناسبت هفته خوابگاه ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه­های دانشگاه گیلان (24 تا 30 اردیبهشت)

دانشجوی گرامی ساکن خوابگاه، ضمن تبریک هفته خوابگاه، همانطور که می­دانید یکی از مسائل زندگی خوابگاهی، مواجهه با چالش­های متعددی از قبیل شیوه برخورد با افراد مختلف، حل تعارضات بین­فردی، حفظ حریم شخصی، چگونه با صبوری و شکیبایی زندگی خوابگاهی را بسلامت بگذرانیم و شیوه سالم آداب و معاشرت با هم اتاقی­ها می­باشد. موارد مطرح شده از جمله مباحثی هستند که در این شماره "پیام مشاور" از سوی مرکز مشاوره دانشگاه به مناسبت هفته خوابگاه جهت مطالعه شما پیشنهاد شده است. شما می­توانید با مراجعه به لینک (سوالات ) و پاسخ دادن به 8 سوال چهارگزینه­ای و ارسال آن، در مسابقه هفته خوابگاه مرکز مشاوره شرکت نمایید. به 5 نفر از دانشجویان ساکن خوابگاه­های دانشگاه گیلان که پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه جایزه "3000000" ریالی در روز جشن اختتامیه هفته خوابگاه اهدا خواهد شد. ضمنا" نام کاربری و رمز عبور شرکت در مسابقه شماره دانشجویی است.

جهت دانلود پیام مشاور کلیک کنید:

آدرس کوتاه :