فراخوان آثار جشنواره دانشجویی سلام به سلامتی

مقدمه :

امروزه اعتیاد بیشترین خسارت را ازناحیه تباهی نیروهای جوان، فعال،کارآمد وعمدتا" تحصیلکرده برجوامع وارد می سازد با وجود این که انتظار می رودتحصیلات دانشگاهی به دلیل افزایش سطح آگاهی،توان فکری وموقعیت اجتماعی ازعوامل پیشگیری کننده دربرابرآسیب هایی ازقبیل سوءمصرف موادعمل کنند. متأسفانه آمارها ازگسترش سوءمصرف موادازجمله دخانیات ( سیگاروقلیان ) دربین دانشجویان حکایت می کنند . ازآن جائی که پیشگیری ازآسیب های روانی اجتماعی،ارتقاءسطح بهداشت وسلامت دانشگاهیان ازاهداف عمده مراکزمشاوره دردانشگاههااست  مرکزمشاوره دانشگاه گیلان در قالب دو برنامه «دانشگاه عاری از دخانیات» (بدیع)  و « پیشگیری از مصرف مواد » ( پیام )  با همکاری واحدهای دیگر دانشگاه در صدد  پیگیری اهداف یاد شده می باشد. لیکن جهت جلب مشارکت داشجویان ،جشنوارهنری داشجویی « سلام به سلامتی » ویژه دانشجویان دانشگاه گیلان را در اردیبهشت ماه 97 درتالار حکمت  بر گزار می نماید .

اهداف : اهداف :

1. جلب حمایت حداکثری دانشجویان در پیشگیری از سوء مصرف مواد بویژه سیگار و قلیان ( دخانیات ) در دانشگاه
  2. افزایش سطح دانش و آگاهی ، در خصوص عوارض و پیامد های مصرف دخانیات
  3. اشاعه و گسترش فرهنگ پیشگیری از مصرف دخانیات در دانشگاه
  4. توانمند سازی روانی ، اجتماعی دانشجویان ، کارکنان و اساتید در مقابله با مصرف دخانیات
  5. تقویت و گسترس هماهنگی میان واحد ها و بخش های مختلف دانشگاهی در راستای پیشگیری از مصرف دخانیات در دانشگاه
  6. ارتقاء سطح سلامت روانی ، اخلاقی و اجتماعی دانشجویان در محیط دانشگاه
  7. بازآفرینی نقش دانشگاه در پیشگیری و مقابله با معضل اعتیاد بویژه دخانیات (سیگاروقلیان )

محورهای جشنواره : سیگار ، قلیان ، مواد و

• سلامتی
  • زندگی دانشجویی
  • خانواده و همسالان
  • ارزش های فرهنگی
  • ورزش و اوقات فراغت
  • زندگی خوابگاهی
  • مشکلات روان شناختی و جسمانی
  • رسانه های جمعی و شبکه های اجتماعی

قالب های جشنواره : 1- طراحی پوستر : پوستر ها در ابعادA3  طراحی و با فرمت JPEG ارسال شوند 2- فیلم کوتاه و انیمیشن  : مدت زمان فیلم کوتاه یا انیمیشن حدود 3 دقیقه باشند حجم آن از 50 مگابایت بیشتر نباشد فرمت فایلMP4  ، AVI و یا MPEG باشد 3- طراحی و نقاشی : نقاشی  تکنیک آزاد در ابعاد A3 طراحی و اسکن شده با فرمت JPEG  ارسال شوند 4- استند آپ کمدی : مدت زمان اجرا کمتر از 10 دقیقه فیلم گرفته شده با فرمت mp4  ، AVI و یا Mpeg ارسال شود 5- ایده برتر : ایده میتواند از یک خط تا دوازده خط متغیر باشد به صورت فایل PDF ارسال شود ( مثال : ایده ای در رابطه با ساخت محل تفریحی در دانشگاه ) شرایط و مقررات شرکت در جشنواره :

• آثار ارسالی دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه گیلان در جشنواره پذیرفته خواهد شد.
  • تکمیل فرم شرکت در جشنواره
  • آثار ارسالی می بایست با یکی از محورهای جشنواره مرتبط باشد.
  • آثار ارسالی نباید در هیچ یک از جشنواره های داخلی شرکت کرده باشد.
  • آثار ارسالی به جشنواره ، عودت داده نمی شود.
  • به شرکت کنندگانی که آثار آنها به داوری جشنواره راه یابد گواهی شرکت در جشنواره اهداء خواهد شد.
  • برگزارکنندگان جشنواره به استفاده  از آثار با ذکر نام صاحب اثر مجاز هستند .
  • کلیه بخش ها دانشجویی می باشد . فارغ التحصیلان دانشگاه گیلان نمی توانند در این جشنواره شرکت نمایند.
  • هرگونه خسارت ناشی از پست و حمل و نقل بر عهده فرستنده خواهد بود و دبیرخانه مسئولیتی در قبال آثار مخدوش نخواهد داشت.
  • مهلت ارسال آثار :  پایان اردیبهشت  1397
  • آدرس دبیرخانه جشنواره : گیلان – رشت - بزرگراه خلیج فارس – مجتمع دانشگاه گیلان – مرکز مشاوره دانشگاه
  • شماره تماس و نمابر : 01333690465   و   01333690448
  • وب سایت :  guilan.ac.ir