راه اندازی مشاوره الکترونیکی ازدواج و تحکیم خانواده

مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده

ازدواج یکی از مهم­ترین تصمیمات تمام زندگی است اما این تصمیم درست زمانی باید گرفته شود که اطلاعات و دانسته­ های ما و تجربه و پختگی ما در برابر بزرگی این تصمیم اندک و ناتمام است.هدف این گروه تلاش برای ارائه اطلاعات و افزایش دانسته ­ها و پیشنهاد به صبوری برای افزایش تجربه و پختگی به آنهایی است که هنوز آمادگی چنین تصمیمی را ندارند. از این رو پیشنهاد می­شود داوطلبان ازدواج، پیش از هر اقدامی بهتر است درباره جنبه­ های مختلف زندگی مشترک با یکدیگر به بحث و مذاکره بپردازند و تاکید بر تفاهم و برقراری یک رابطه پایدار داشته باشند و چنین پرسش­ هایی را در ذهن خود مرور کنند:

1- به چه دلیل  باید ازدواج ­کنم؟ 2- چرا باید حالا ازدواج کنم؟ 3- چرا؟ . . . . .

بدین منظور گروه مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده دانشجویان دانشگاههای منطقه 2 زیر نظر مرکز مشاوره دانشگاه گیلان دایر گردیده است. ساعت فعالیت گروه  8 صبح تا 6 عصر می باشد. کارشناس گروه در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ خواهد داد.

لینک ورود به گروه

آدرس کوتاه :