راه اندازی مجدد شعبات مرکز مشاوره در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96

مرکز مشاوره دانشگاه گيلان جهت سهولت دسترسي دانشجويان به خدمات راهنمايي و مشاوره اقدام به راه اندازي شعب مرکز مشاوره در دانشکده هاي منابع طبيعي صومعه سرا و فنی مهندسی شرق گیلان و همچنین خوابگاه های بنت الهدي، شهید انصاری و میرزا کوچک  نموده است. دانشجويان مي توانند جهت استفاده از خدمات روانشناختي از قبيل مشاوره تحصيلي ، عاطفي ، خانوادگي ، ازدواج و .... بر اساس جدول زمان بندي زیر به شعبات مرکز مراجعه نمايند. ضمنا ً، دفتر اصلي مرکز مشاوره در مجتمع دانشگاه گيلان طبق سنوات گذشته روزهاي شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح الي 7 شب ، خدمات مشاوره اي ، روان درماني ، روانپزشکي ، روان سنجي( آزمون هاي هوش و شخصيت) ، راهنمايي تحصيلي و شغلي و ....  ارائه مي نمايد. نشاني : بزرگراه خليج فارس ( کيلومتر 5 جاده قزوين ) _ دانشگاه گيلان _ بعداز سلف مرکزي_ مرکز مشاوره دانشگاه گيلان تلفن تماس :  33690448   و  33690465  (013)
شعبه روز ساعت مکان
دانشکده منابع طبيعي دوشنبه ها 10 الی 2 بعد از ظهر طبقه دوم ، روبروی دبیرخانه
دانشکده فنی مهندسی شرق گیلان دو شنبه ها 10 الی 2 بعد از ظهر طبقه همکف
خوابگاه  بنت الهدي شنبه تا چهارشنبه پنج شنبه 7 الی 10 شب 4 الی 7 عصر جنب بلوک 2
خوابگاه ميرزاکوچک شنبه تا چهارشنبه پنج شنبه 7 تا 10 شب   4 الی 7 عصر بلوک 2، طبقه همکف،اتاق 50
خوابگاه   شهيد انصاري دوشنبه ها 8 الی 11 شب طبقه همکف، جنب دفتر خوابگاه
خوابگاه دخترانه شهید یکتایی دانشکده منابع طبیعی سه شنبه ها 7 الی 10 شب طبقه همکف
خوابگاه پسرانه  شهید یکتایی دانشکده منابع طبیعی سه شنبه ها 7 الی 10 شب طبقه همکف