FA EN

برگزاری کارگاه آموزشی «شکست عاطفی» ویژه کارکنان دانشگاه­ گیلان

مرکز مشاوره دانشگاه گیلان با همکاری آموزش کارکنان در راستای بالا بردن سطح سواد سلامت کارکنان، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی «شکست عاطفی» به مدت 2 ساعت ویژه کارکنان دانشگاه­ گیلان در تاریخ 26/4/1401 نموده است.

خانم دکتر سمیه پوراحسان عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان، ابتدای کارگاه بیان کردند یکی از مشکلات اساسی در سنین مختلف موضـوع دلبستگی­های شدید عاطفی افـراد بـه فـرد دیگر می­باشد. برخی عوامل زمینه­ساز شکست عاطفی شامل به وجود آمدن تغییر در ساختارهای ارتباطی و  هنجارشدن باورهای اشتباه در مورد روابط عاشقانه می­باشد.

ایشان در ادامه دلایل شکست عاطفی را مطرح کردند از جمله پای شخص دیگری در میان است، شریک زندگی یا عاطفی­تان متوجه شده که دیگر عشقی به شما ندارد، روحیه طرف مقابل شما عوض شده است، از ابتدا او احساسی نسبت به شما نداشته و حس بین شما یک طرفه بوده و شاید خودتان به دلایل مختلف مساله جدایی را مطرح کرده باشید. از مواردی که بعد از شکست عاطفی افراد انجا می­دهند می­توان به تلاش بیهوده و صرف وقت زیاد برای بازگشت شریک سابق زندگی، تلاش برای ادامه زندگی به روال سابق در زمان قبل از آشنایی با طرف مقابل و التیام دادن به خود و آموختن راه­های سالم و کامل برای شروع یک زندگی جدی اشاره کرد.

مراحل بهبود یافتن در شکست عاطفی 1- مواجهه با فقدان یا سوگواری، 2- اهمیت دادن به خود، 3- رویارویی با چالش و 4- تجزیه و تحلیل روابط و زندگی.

ایشان در پایان به پرسش­های شرکت­کنندگان پاسخ دادند. همچنین در این کارگاه 281 نفر از کارکنان حضور داشتند.

آدرس کوتاه :