آشنایی با مرکز مشاوره

دوران دانشجوئی از جمله مراحل پر اضطراب زندگی هر جوان می باشد . تفاوت محیط دبیرستان با دانشگاه ، افزایش حجم درس ها و تغییر نظام آموزشی ، تاثیرات مطلوب و نامطلوب خود را بر دانشجو خواهد گذاشت بخصوص برای دانشجویان شهرستانی که برای اولین بار از خانواده خود جدا شده اند  . بنابر این خلاء عاطفی از یکطرف و کنار آمدن با شرایط موجود ، نیاز به رسیدگی و توجه خاص دارد چراکه امروزه از نقطه نظر روانشناسی ، راهنمائی و مشاوره این توجه یک ضرورت حیاتی است و به موازات گسترش و پیچیدگی  اجتماع  مشکلاتی بروز می کند که ضرورت خدمات فنی این حرفه را حیاتی می سازد . درسال های اخیر در کشور ما همانند سایر کشورها توجه خاصی به این امر نشان داده شده است لذا وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری نیز با تلاش در ایجاد مراکز مشاوره در دانشگاههای کشور در تامین بهداشت روانی و رفع مشکلات دانشجویان گام موثری برداشته است . مرکز مشاوره دانشگاه گیلان  از سال 1370 فعالیت خود را آغاز نموده و هم اکنون  علاوه برستاد مرکزی با ایجاد هفت شعبه  در دانشکده ها و خوابگاهها آماده ارائه خدمات فوق بصورت مستمر در دو شیفت صبح و عصر ارائه می گردد . مرکز مشاوره دانشگاه غیر از ارائه خدمات به مراجعین در راستای تحقق هدف اصلی خود یعنی ارتقاء بهداشت روان و پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی اقدام به اجرای برنامه های مختلف نظیر برگزاری کارگاههای آموزشی ، تهیه و توزیع بروشورهای آموزشی ، همایش ، نمایش فیلم و ... می نماید . t خدمات روان درمانی درمان اختلالات و ناراحتی های مختلف روانشناختی از قبیل اضطراب ، افسردگی ، وسواس ، مشکلات شخصیت  و . t خدمات مشاوره و راهنمایی مشاوره و راهنمائی تحصیلی ، ازدواج ، آموزشی ، خانوادگی و.. t خدمات روانپزشکی درمان داروئی اختلالات روانی و شخصیتی  و ... t خدمات مددکاری پیگیری  و حل و فصل مسائل و مشکلات  رفاهی ، تحصلی ، آموزشی  و . . .

tمشاوره تلفنی

جهت افزایش دسترسی دانشجویان به خدمات مشاوره­ای در مواقع بحرانی و نیز تسهیل ارتباط دانشجویانی که برای مراجعه حضوری معذوریت­های خاصی (مثل خجالتی بودن و یا تمایل به ناشناس ماندن) دارند،‌ در تمام ساعات اداری خدمات مشاوره تلفنی به دانشجویان انجام می­شود. این خدمات در زمینه­های ازدواج، مسائل عاطفی،‌تحصیلی، روابط بین فردی،‌ خانوادگی و غیره انجام می­شود..

اگر احساس غمگینی و ناامیدی زیادی می کنید . اگر خود را خیلی ملامت و سرزنش می کنید . اگر تصمیم گیری برایتان دشوار شده است . اگراخیرا"احساس تشویش،نگرانی میکنیدودلیل آن برایتان معلوم نیست. اگر احساس ضعف ، بی حالی ، خستگی مداوم دارید . اگر اخیرا" خواب شما مختل شده مثلا" روزها       می خوابید و شب ها بیدار می مانید . اگر حرف زدن در جمع ، سخنرانی  ، سوال و جواب کردن در کلاس درس برای شما به حدی دشوار است که انجام دادن آنها را به تعویق می اندازید یا صرفنظر می کنید . اگر اخیرا" عملکرد تحصیلی شما کاهش یافته است و ترس از آن دارید که مبادا دچار افت تحصیلی    شوید . اگر اخیرا" دقت و توجه و تمرکز شما در کارها کاهش یافته است . اگر درباره ازدواج  ، تحصیل ، پرسش ها و ابهام هایی در پیش روی خود می بینید. و .  . . . . . . به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه فرمائید .